Ukaž svou otrokyňku/otroka

24.09.2011 11:54

(Určeno pro: bez rozlišení) Samozřejmě tohle lze praktikovat na subinku, ale i na subíka. Předpokládám ale, že bude daleko více zvědavých mužů, než zvědavých žen, takže tu budu psát spíše o pánovi a jeho čubičce.

Brouzdáním po netu mi utkvěla v hlavě představa, která by se mohla líbit zvláště exhibicionistům. Na internetu se lze dnes seznámit prakticky s jakýkoliv „úchylákem“ (myšleno v dobrém slova smyslu), který se rád podívá na perverzní ženu. Stačí správně napsaný inzerát nebo kontakt z chatu a máte svého „nadrženého“ člověka :-) Říkejme mu třeba Franta úchylák. Frantovi úchylákovi stačí, když od vás dostane instrukce, jakou trasou se má vlakem vydat. (A nebo vám Franta řekne, kam zrovna potřebuje jet). Na mapě, kde bude mít Franta trasu vyznačenou, bude mít označeno například pět bodů, kde by se potencionální kořist – subinka – mohla skrývat. Na jedno z těch míst umístíte svoji subi do nějaké zajímavé polohy. Samozřejmě co nejdráždivější, protože chcete přeci Frantu úchyláka co nejvíce namlsat. Takže čubičku řádně vystrojíte, přivážete, roztáhnete, vystrčíte jí kozy, necháte ji nahou, přikážete jí se uspokojovat apod., a umístíte ji někam na bezpečné místo ke trati, aby ji Franta úchylák z projíždějícího vlaku dobře viděl. Pokud chcete, aby Frantu trefilo, půjčte si ještě jinou subi a dopřejte Frantovi zážitek dvou mazlících se žen :-)

Samozřejmě vzhledem k bezpečnosti subinky je dobré, aby těch míst na mapě bylo vytipováno více, aby si Franta úchylák nerozmyslel, že do vlaku nevleze a nepočíhá si na subinku na tom jednom jediném místě, které mu sdělíte. Dominant by taky měl být subince na blízku, kdyby se přeci jen objevili jiní nežádoucí čumilové.
Pokud se bojíte cizích lidí, domluvte si takovou hru mezi sebou a nějakým vaším známým, kde bude jistota bezpečí větší.
A nebo....
Toto se nechá samozřejmě použít i jako překvapení pro pána :-) Čubička se ale musí s někým domluvit, kdo ji připraví (pokud se nechá svázat) nebo kdo ji pohlídá a pak stačí jen pánovi poslat mapu s označenými místy. On bude zvědavý,
protože nebude vědět, kde a v jaké poloze bude jeho čubka vidět :-)
Jediná nevýhoda je to, že člověk musí obětovat nějakou tu kačku za výlet vlakem (a taky čas - nedej bože, že budou mít dráhy zpoždění, tak se Franta vyhoní dřív, než trasu projede :-) Myslím ale, že pro ten zážitek se vyplatí nějaký ten chlup z kožichu pustit :-)
-V-