Kartičkování aneb Najdi si svůj úkol

04.12.2012 00:26

Není nad nečekané momenty v absolutně nepředvídatelných a předem neodhadnutelných situacích. A nemusí to být třeba zrovna při samotném hraní, kdy protějšek se zavřenýma očima čeká ránu bičíkem a místo toho přijde kapka vosku nebo kousek čokolády do pootevřených rtů. Udržujte a hýčkejte si momenty napětí a překvapení, jsou pro jakýkoli dlouhodobý vztah nezbytné. Kdyby se jednou stalo, že vás chuť protějšek překvapovat drobnostmi přejde, pak se klidně může stát, že partner podá do inzertní rubriky cosi ve smyslu "doma mám stereotyp, kdo mi z něj pomůže?"

Ale k myšlence samotné. Není od věci, když partnerovi připomenete jeho roli i v okamžiku, kdy s ním zrovna nejste nebo kdy to vůbec nečeká. Připravte si pár papírků, v ideálním případě na první pohled identifikovatelných kartiček, třeba ve formátu vizitek. Identifikovatelných třeba barvou, aby zkrátka nešly přehlédnout. Napište na ně úkoly, i v tomhle směru buďte vynalézaví, a postupně je partnerovi umísťujte tam, kde by je nečekal. Kde víte, že se dříve či později bude pohybovat a dříve či později na ně narazí.

Představte si situaci, že submisivní partner si půjde ráno udělat kafe, zatímco vy už jste třeba hodinu v práci. Vyndá ze skříně svůj oblíbený hrneček a v něm najde onu povědomou kartičku... "Ahoj lásko, přeju krásné ráno... A aby bylo ještě krásnější, tak (doplňte si sami)..." Může tam být úkol, vaše přání ohledně toho, co si má vzít dnes na sebe, tu a tam nemusí kartička dokonce obsahovat úkol žádný a může mít jen význam "vnímám Tě a jsem tu s Tebou, i když tu zrovna nejsem". Dejte si tu práci a pokud třeba pojedete na služební cestu, odmotejte půl role toaletního papíru, uložte kartičku a naviňte zpátky. Až budete pryč čtyři dny a jí najednou kartička vypadne k nohám, bude mít asi zajímavé pocity. Víte, že půjde za tři dny na podnikovou oslavu a že si zrovna na ní vezme tyhle kalhoty? "Dneska, čubičko, trošku podráždíme tvou skrytou bisexualitu. Vyber si tři kolegyně a každou z nich během večera políbíš... záminku si vymysli sama, pak mi povíš o svých pocitech..." Tenhle lístek jí dejte třeba do kapsy oněch kalhot tak, aby ho našla až na místě. Dejte si pozor na to, abyste nedávali příkazy nesmyslné, pak by to všechno asi ztratilo na efektu. Těžko jí nařídíte, aby si na podnikovém večírku na čtvrt hodiny klekla nebo aby ráno v kuchyni políbila tři kolegyně, ale s trochou fantazie se dá vymyslet opravdu ledacos :-)

Kartičky můžete umísťovat i na veřejná místa, klidně i s pikantním obsahem. Příklad? Jdete na společný nákup do hypermarketu, určitě pro vás nebude problém se na moment odpojit a pak jí poslat pro krabici s papírovými kapesníky (například). Že se za ní bude skrývat jedna z vašich kartiček s nějakým pikantním a na veřejnosti třeba jen těžko splnitelným úkolem, to víte jen vy - ona to zjistí, až tu krabici vezme do ruky. A kdyby náhodou sáhla vedle? Nestane se nic jiného, než že se buď kartičky zmocníte sami zpátky a přesunete jí na jiné podobné místo, nebo jí přinejhorším najde nějaká vanilka a asi bude valit kukadla. Na takových místech umísťujte kartičky, které vyžadují zapojení její vlastní fantazie, které jí vyprovokují, nadráždí... Věřte tomu, že pak asi každá žena i svou oblíbenou činnost - nakupování - ukončí rychleji, než kdyby tam kartička nebyla :-)

Nebo další varianta: připravte si určitý počet kartiček s úkoly s tím, že za každou, kterou nenajde, bude trest... Pak si třeba projděte její cestu do práce, zmapujte si její denní zvyklosti, a nastrčte kartičky tak, aby je sice neobjevila snadno, ale aby je musela najít, kdyby dávala trochu pozor... Dejte jí dva dny času, třeba si s ní po tu dobu vůbec nehrajte s tím, že další hraní proběhne podle toho, jak bude úspěšná při hledání... Můžete to ještě vylepšit tím, že na každé z takových kartiček budou úkoly dva - jeden příjemný a jeden ne. Když jí najde, bude jí čekat ten příjemný, pokud jí neobjeví, potom bude muset absolvovat tu méně příjemnou část... Nemusíte s ní vůbec být a přitom na vás a na hraní s vámi bude myslet celý den :-)

Držte se hesla "všeho s mírou". Kdyby na ní kartička vykukovala za každým rohem, brzy by to ztratilo na efektu! Hrát si takhle můžete až do té doby, dokud vás to bude oba bavit. A koneckonců, k tomuhle nápadu se můžete za pár let vrátit, třeba zase tím, že první kartičku naaranžujete na nějakou opravdu překvapující a nečekanou situaci :-) A ještě snad jedna rada - nedávejte kartičky na taková místa, která pro ní mají zvláštní intimní nebo soukromý význam. Pokud na dotaz - "Nemáš drobný za stovku? s klidem od televize z obýváku odpoví: Nevím, ale mrkni se sám, peněženku mám v kuchyni," pak si můžete dovolit umístit kartičku i do peněženky a představovat si, jak v ní hrkne, až bude druhý den sedět s kolegyní u oběda a bude chtít zaplatit... Ale nikdy nelezte tam, kam víte nebo předpokládáte, že lézt nemáte! Nabourání toho nejintimnějšího soukromí by totiž bylo hodně kontraproduktivní...

 

Příjemné kartičkování!

 

-ČP-