Vítejte na stránkách páru, který žije svůj sen...

19.11.2011 15:34

...a který doufá, že i vy žijete nebo budete žít ten svůj. Základní myšlenky tohohle webu jsou dvě: za prvé, rádi bychom poznali další fajn lidi, se kterými by se dalo příjemně povídat, vyměňovat zkušenosti a názory... A za druhé - i když, pokud jde o prioritu, není ta dvojka tak úplně na místě - chceme zkusit dělat web, na který si D/s pozitivní človíčkové budou chodit třeba pro inspiraci a sami jí třeba i ostatním nabídnou.

S Val jsme spolu dost dlouho na to, abychom už pár věcí vychytali. Rádi se o ně podělíme, ať už jde o zkušenosti nebo různá doporučení. Pokusíme se - a vy zase můžete pomoci - najít lidi, kteří to umí s různými materiály, kteří dokáží vyrobit to či ono a nejsou přitom dražší než oblečení v Paříži nebo snídaně u Tiffanyho :-) Zkrátka, tenhle web je tu pro vás, pokud jste komunikativní a máte chuť se podělit o to, co by třeba mohlo být ostatním užitečné.

 

Původně jsme uvažovali i o tom, že tu uděláme například Seznamku, ale ta má zatím čas, přinejmenším do doby, než se to tu všechno trošku rozjede a tyhle stránky si najdou svou vlastní "klientelu". Navíc zrovna od myšlenky Seznamky nás vy, kteří sem chodíte, docela zrazujete. Uvidíme, to je všechno přinejmenším daleká budoucnost, pokud k tomu vůbec dojde. Ale myšlenek, co by tu mohlo nebo nemělo být, je opravdu hromada - ale to neznamená, že si všechno budeme dělat jenom sami. Ne. Jakákoli idea, návrh, všechno je vítáno. Základem všeho mezi lidmi je a odjakživa byla komunikace. Takže: Povídejte si, bavte se, hledejte inspiraci nebo buďte sami inspirací. Nic tím nemůžete pokazit, můžete jen získat.

Černý Plamen