Tvořte si vlastní soukromý web, uchovávejte si vzpomínky!

10.01.2013 00:21

Ještě že existuje ten internet, říkáte si možná, když se díváte na jízdní řády, čtete maily nebo se ponoříte do nejnovějších zpráv ze světa. Nebo, samozřejmě, sjíždíte to nejnovější BDSM porno, případně chatujete na prasáckých stránkách s osobami nejrůznějšího a mnohdy neurčitého či pochybného pohlaví. Ale on takový internet má svoje kouzlo i ve chvíli, kdy vás chat s kýmkoli nenaplňuje, zprávy ze světa, domova, ekonomiky nebo sportu otravují, maily vám nikdo nepíše a nikam se nechystáte jet, dokonce ani k tetě do Hradce ne.

Pak totiž můžete na webu zamířit do vlastního světa. Do světa, ve kterém se s vaším D/s partnerem zavíráte před realitou, ve kterém existují jiná pravidla i Pravidla, ve kterém je vám oběma dobře.

S Val jeden takový web máme. Ne, řeč není o stránkách, na kterých právě jste. Máme ještě jedny. A ne, neprozradím, ani náhodou ne :-) Jen naznačím, pro inspiraci... Je tam to nejniternější, co s Val prožíváme. Jsou tam obrázky, vzkazy, kalendář, třeba i ta Pravidla. Hromada zážitků v Denících, ať už mém nebo jejím. A ještě větší kupa dalších drobností. Vzpomenete si třeba, kde a kdy jste zažili to báječné šukání pod nebem, posetým hvězdama? Za tři roky asi těžko... ale založte si rubriku, do které si budete dávat GPS souřadnice pro vás významných míst. Pak je stačí zadat do mapy, najet na satelitní snímek nebo streetview a ejhle... vzpomínky jsou najednou zpátky, jako by to bylo včera.

Obsah je čistě na vás. Dneska už jsou šablony, na kterých zvládne postavit web i naprostý laik. Viz třeba ta, na které je právě latexval. Jsme na webnode.cz, kde můžete něco základního spáchat úplně zadarmo. Jestli ale máte potřebu archivovat víc dat a třeba si přístup zamknout, aby vám tam nelezl nikdo nepovolaný, pak to bude něco málo stát. Ten základ je 49 korun za měsíc, do něj se v pohodě vejdete - na něm jen tak pro představu "jede" i latexval.cz. S tím webem se pak dá dělat ledacos, můžete jeden druhého překvapovat, těšit, dráždit... každopádně vám ale zůstanou vzpomínky a zážitky na jednom místě. A nikdo nejsme dokonalý natolik, abychom nějaký takový ten archiv někdy pro osvěžení nepotřebovali :-)

-ČP-