Sextrém 2/2012

24.02.2012 20:57

Jednoho krásného dne (nebo že by tehdy pršelo?) se v našem vzkazníku objevil dotaz, jestli bychom nebyli ochotní udělat povídání pro jeden časopis. Člověk, který nás kontaktoval, se bál, že když řekne název časopisu, cukneme z toho. Ale to nás neznal :-) Neviděli jsme důvod odmítnout... a tak jsme si na začátku ledna dali sraz v jedné pražské hospůdce.

Povídání to bylo příjemné, nenásilné... Plynulo, plynulo... a teď na konci února se objevilo i v tištěné podobě na stáncích. V časopisu jinak moc povídání není, "konkurujeme" hlavně seznamkám a celkem tvrdým fotoseriálům a jsme z tohohle pohledu skoro vanilky... ale koneckonců, nikdy jsme nechtěli dělat porno, i když se ani jeden nebráníme tomu se na něj podívat  :-)

Brali jsme to tak, že se zas o stránkách může dozvědět pár dalších lidí. A těch pár dalších lidí může pomoct jak sobě, tak nám - a tím i vám. Čím víc nás tu je, čím víc vás sem chodí, tím víc nás to motivuje. Tím lepší máme pocit z toho, že se nám daří ideu stránek držet dál, že se nám daří naplňovat naše předsevzetí. Že totiž Latexval.cz bude sice do značné míry "o nás", ale zároveň pro vás.

Budeme rádi, jestli vydržíte - my totiž vydržet chceme...

A mimochodem, do složky LatexVal ve složce Fotky a videa přibylo pár dalších kousků. Vznikly už na začátku ledna, ale nechtěli jsme je na stránky dávat dřív, než vyjdou v časopisu. Takže pokud máte chuť na fotky, pokračujte sem.

A jestli si chcete přečíst článek ve větším rozlišení (3.5MB), najdete ho tady. A titulní stránku únorového Sextrému (2.71MB) si můžete prohlédnout tady.

-Černý Plamen-

 

 A ještě jeden dodatek. Článek už přinesl pár reakcí. Většina byla příjemná, ale našly se i reakce vyloženě zlé. Vyjádření k nim najdete tady.

-ČP-