Obálková metoda

01.08.2012 13:52

(určeno pro: bez rozlišení) Do obálek se dneska dává ledacos. Úplatky, úplatky a zase úplatky (bohužel nebo bohudík to jde mimo mě a nikdo mě neuplácí), dopisy příjemné i nepříjemné, dárečky, výstřižky, obrázky, srdíčka... a vím já ještě co všechno? Každopádně se do nich dají dávat i názvy věcí a to je pak teprve ono :-)

Subinka nebo subík zlobí? A vy přemýšlíte, jak ho za to ztrestat, aby to přitom mělo nějaký dopad a taky aby to nebylo jen obligátních "pětadvacet"? Zkuste právě obálkovou metodu. Pravda, pro subinky je vhodnější, protože mají přeci jen o chlup aritmeticky vyšší počet otvorů, ale subíka to možná i právě proto potrápí minimálně srovnatelně.

Takže: první úkol je jednoduchý. Dotyčný provinilec si musí sehnat deset (dvacet, třicet) obálek. To snad zvládne opravdu každý. A pak, ve chvíli, kdy obálky má, přijde další část trestu. Druhý úkol. Čubičko, podívej se kolem sebe, zamysli se, vzpomeň si, co máme doma... a co by sis za trest strčila do análu nebo do kundičky... Neměly by to být žádné mezi vámi běžně používané hračky, to je celkem nuda, ty by se v obálkách asi až tak nevyjímaly :-) A vezmi si deset (dvacet, třicet) papírků, na každý z nich jednu věc napiš, k tomu přidej, jestli si jí umíš představit ve svém análu nebo v kundičce... a zalep do obálky. (Čím víc věcí bude muset čubička vymyslet, tím to bude zajímavější - pak se totiž v obálkách objeví i věci, na které by za normálních okolností ani nepomyslela a o to víc se bude bát, že si zrovna nějakou takovou vylosuje...) Obálky vezmi na nejbližší schůzku, kde je předej...

Pak už je to na vaší fantazii, míře provinění, dalších drzostech, hravosti. Nebudu sem psát nic z toho, co si do obálek napsala Val, navíc jich mám ještě drtivou většinu neotevřenou (a pořád je mám při sobě, protože co kdyby náhodou), ale můžu říct, že když máte čubičku s aspoň zlomkem fantazie, jakou má Val, pak se můžete těšit na hodně zajímavé zážitky. Napíšu sem snad jenom ještě jeden dodatek. O obálky si samozřejmě můžete hrát, licitovat... Svoje provinění může "smazat" a obálku si vybojovat zpátky... Můžete si o ně zahrát kostky, samozřejmě s patřičnými pravidly - čubička vyhrává, pokud hodí šest, Pán ve všech ostatních případech... a tak :-) Bavte se, především pak při realizaci toho, co je na papírkách napsáno :-)

-ČP-