Nová řada knih s BDSM tématikou v nakladatelství Severin

05.03.2012 23:42

Nakladatelství Severin připravuje novou ediční řadu BDSM literatury.

Půjde o sérii novel, které pronikají do světa BDSM fantazií, většina z nich však vychází ze skutečných zážitků lidí s menšinovou sexuální orientací. Autorkou knih je PhDr.Lenka Teremová, psycholožka a domina v jedné osobě, která v knihách využívá nejen zkušenosti z její téměř dvacetileté praxe dominy, ale i poznatků z partnerských terapií, které vede již desátým rokem ve své poradně.

Na rozdíl od jejích předchozích knih „Povolání domina“ a „Domina“ je tato řada příběhů poněkud jiná. Nejde zde pouze o prosté popisování scénářů a praktik tak, jak tomu bylo v předchozích knihách, ale především o psychologii BDSM, prožívání BDSM sessions, vývoj partnerského vztahu díky BDSM hrám, hledání přirozenosti a odkrývání třinácté komnaty hlavních postav, za kterými stojí skuteční reální lidé.

První z novel nazvaná „Otrocká smlouva“  ( vychází březen 2012 ) je o mladém podnikateli Petrovi, který ve svém manželství  svoji BDSM orientaci tají. Svojí sexuální frustraci řeší nevěrami a tajnými návštěvami u profesionální dominy. Když jeho firma zkrachuje, prohloubí se i jeho manželská krize a žena od něj odchází. Své problémy řeší alkoholem. Tehdy potkává v jedné vinárně skutečnou dominu, která ho na první pohled fascinuje. Záhy se rozhodne vstoupit do jejích služeb jako její otrok a podepíše s ní tzv. „otrockou smlouvu“.  To ale ještě netuší, co všechno jeho nový vztah bude ve skutečnosti obnášet. Brzy po podepsání smlouvy váhá, zda se rozhodl správně. Jeho ambivalentní postoj k domině podporuje i fakt, že není jediným jejím otrokem. Po krátkém výcviku se dozvídá, že ho jeho majitelka vychovává pro skutečné osobní otroctví 24/7 a že jeho paní bude zcela jiná žena. Tehdy prožívá vnitřní souboj mezi svými touhami a rozčarováním, že skutečné otroctví není jen pouhá hra na chvíli, kdy je vzrušen, ale především sebezapřením a odevzdáním se druhému člověku. Jeho služba u dominy je skutečnou prověrkou jeho submitivity. Kniha mapuje myšlenkový přerod na první pohled citově povrchního muže v muže zcela závislého na sexuální síle ženy.

Druhá z novel ( vyjde květen – červen  2012 ) má název „Klíč od pásu cudnosti“. Knížka je o mladém páru, který si pro zpestření svého sexuálního vztahu sem tam zahraje na dominu a otroka. Jednoho dne však přinese přítelkyně pás cudnosti a rozhodne se, že těchto her využije k mravní převýchově svého partnera. Ten celou věc bere zpočátku jen jako další nevinnou hru, ale postupně zjišťuje, že BDSM vztahu propadá. Obzvláště po zážitku, kdy se jeho přítelkyně spřátelí s dominou a obě zapracují na jeho převýchově. Postupně oba mladí lidé zjišťují, že jejich nové role oba milence sblíží a že jejich vztah je mnohem otevřenější a upřímnější, než byl doposud.   

Knihy z nakladatelství Severin budete moci vyhrát v soutěžích na našich stránkách, a to i s osobním věnováním od autorky.

-ČP-