Je to vůbec fér? (Autor: LatexVal)

23.11.2012 12:47

Vanilkový svět je pro nás, BDSM pozitivní tak trošku nudný. Ti „divný lidi“ to maj všechno obráceně, než my. Praktikují sex bez nápadů a fantazie, provozují něžné ťuťu-ňuňu, při plácnutí zadku se ženy na svého partnera div nepohorší, neumí ocenit oddanost a obojek na krku a spousty dalších rozdílů... A další věc, která si troufám tvrdit, že je také odlišná. V běžném vanilkovém světě většinou ženy díky svým zkušenostem a vyzkoušeným sexuálním praktikám získávají na atraktivitě. Mladé dívky, které penis pomalu neumí vzít do svých rukou a neví, co si s ním počít, nejsou moc v kurzu. Taková dívenka - pískle, se většinou stydí, dělá jí problém o své sexualitě hovořit, má zábrany ukázat, jaká divoška v ní dřímá. Občas jí přijde trapné nad některými praktikami přemýšlet, natož je vůbec dělat. Ano, troufám si říct, že jsme si tím prošla každá. Je to asi přirozený postup vývoje ženy související s jejím dozráváním. Naopak taková zkušená samice, která jediným pohybem dokáže chlapa dostat do extáze, tak ta se cení. I mladí kluci vyhledávají spíše starší ženy. Poskytují jim většinou skvělý sex. Už znají své tělo, vědí, co chtějí a umějí si o to říct. Zkušenosti jsou jak magnet na chlapy, neboť je to většinou záruka kvalitního sexu či hraní.

Jak je to ale na našem BDSM písečku? Troufám si říci, že tady spravedlnost pokulhává. Už nějaký ten pátek se pohybuji na téhle scéně a měla jsem možnost si udělat obrázek, jak to zde chodí. Možná je můj pohled zkreslený a třeba s ním nebudete souhlasit... kdo ví :-) Maličko tu budu polemizovat o tom, jak to z mého pohledu vypadá, když dominant či subinka hledají nový vztah.

V řadě inzerátů, na chatu, na různých tematických portálech se člověk může zapojit do našeho „úchylného“ dění. Dominantů je většinou převaha nad subinkovským osazenstvem. Člověk se tam z povídání dozvídá, že dominant většinou preferuje subinku mladou s méně zkušenostmi. Ale proč to tak je? Zatím co dominant dle mého získává na hodnotě věkem a zkušenostmi, subinka naopak ztrácí. Každý si představí správného dominantního jedince jako vyspělého  a vyrovnaného muže, který už je životem dost otřískaný a je schopný si na život udělat svůj názor. Samozřejmě, tohle není jen to jediné. O ostatních vlastnostech, které by měl mít, se tu nebudu rozepisovat. Pán, který už má něco za sebou a rukama mu prošlo několik subinek, má díky těmto zkušenostem výhodu při hledání dalšího vztahu. Ví, co chce, ví, co může nabídnout, ale také ví, co očekává. Jeho zkušenosti budí větší důvěru než u dominanta, který vlastně ani neví, co má sám se sebou dělat a doslova se v tom plácá. Co si budeme povídat, ale větší respekt a důvěru v nás většinou budí někdo, kdo ví, o čem mluví a o čem to celé je. Asi bychom se nesvěřili do rukou mladíka, který teprve na sobě poznává hranice a zkouší, co to či ono co udělá.  Zkušenosti (nepleťme si s promiskuitou) u dominantů jsou ceněné.

Naopak mám pocit, že u subinky se cení její nezkušenost či nevinnost. A určitě i mládí. Ono je to možná logické. Mládí - tak tam není o čem polemizovat. Provazy na krásném mladém a pevném těle vypadají určitě jinak, než svázaná subinka v předdůchodovém věku. Tím se nechci nikoho dotknout, ale věk prostě nezastaví nikdo z nás:-(  Navíc... každý dominantní chlap má své představy o tom, jak by jeho subinka měla vypadat (tím teď nemyslím fyzickou stránku věci). Sní o tom, jak si ji vychová k obrazu svému, bude ji vést, formovat její duši, bude s ní zažívat její proměnu krůček po krůčku. Pro dominanty je vzrušující vidět, že se jejich subinka posouvá, že překonává sama sebe. Ale taková subčí dušička protkaná letitými zkušenosti s BDSM se dvakrát příliš necení. Ano, sice už subinka většinou naprosto přesně ví, co chce, co se jí líbí a naopak, do čeho by nikdy nešla. Ale to je asi tak celé. Připomínám, že se stále bavíme o tom, pokud zkušená subinka hledá nový vztah. Myslím, že u takové sub už nevidí dominant moc možností, co s ní vyvést, jak ji potrápit, jak jí připravit něco nového, co ještě nezažila. Prostě mám pocit, že je to maličko i v těch dominantech, kteří se možná bojí, že takovou subinku „nezvládnou“. Nedokáží jí třeba dát nové zážitky, přeci už toho má tolik za sebou a leccos zažila, tak bude těžké ji něčím překvapit. Možná se i podvědomě bojí toho, že jejich duše je už příliš zformovaná a na ně tam nezbývá prostor, se kterým by si mohli hrát. Možná mají pocit, že u takové zkušené subinky už není co přetvářet, kam se posouvat, a tím se pro ně stává nezajímavou.

Takže... zatím co dominanti díky zkušenostem získávají na ceně, subinky díky zkušenostem cenu ztrácí....  Je tohle vůbec nějaká spravedlnost? Přijde mi to nefér a možná i trošku kruté vůči ženám. To je možná tak jediné, co lze vanilkovým ženám závidět, jejich zkušenosti se cení (jak jsem popisovala na začátku). A tak potom zkušeným nespokojeným hledajícím subinkám, které se už si zažily všechno, nezbývá, než poradit, aby se buď staly vanilkami a nebo dominami :-)

Pokud je to jinak a vy máte pocit, že nesouhlasíte, připište to do komentářů u článku.. Je to jen můj čistě subjektivní názor, který se nemusí slučovat s názorem většiny :-)