Červen 2012: Kam na síti pro BDSM informace, inspirace a vzrušení?

03.07.2012 01:54

03.06.2012 -

Vítejte u našeho na nějakou dobu posledního Tématu měsíce. Zkusíme ho tentokrát proměnit v takovou přehlídku "konkurenčních" webů. Určitě se každý z nás jde tu a tam podívat na další stránky s tématikou D/s, S/M nebo BDSM, případně na stránky "příbuzných oborů", fetišisti by třeba mohli vyprávět. Každý má pár oblíbených, ale nikdo nezná všechny - zkuste se tedy podělit s ostatními o to, co je podle vás v téhle oblasti to nejlepší, kam chodíte rádi a případně proč.

Troufám si tvrdit, že tahle diskuze bude hodně sledovaná, protože člověk je tvor zvědavý a když se dozví o tom, že někde existujou stránky, který by ho mohly obohatit a něco mu dát... no, nemusím pokračovat dál, že? :-)

Jen prosím o dvě věci: neposílejte odkazy na stránky, které zjevně porušují zákony ČR (např. v podobě sexu s nezletilými atd.), nebo kde vás k touze podělit se o jejich adresu vede něco jiného, než kvalita (například zájem na reklamě atd.), případně stránky tématicky nesouvisející. Takové odkazy budou mazány, ten první případ nekompromisně a ihned po zjištění, ten druhý po zvážení.

A když jsem na začátku naznačoval, že tohle Téma měsíce je na neurčito poslední, tak to neznamená, že tenhle formát zavrhujeme nadobro nebo že nepřipravujeme něco, co od vás bude taky chtít aktivní zapojení :-)

 

-ČP-

 

Červen 2012: Weby o BDSM

Další filmy

Martina K. | 09.06.2012

Další stránky s free videama jsou www.xvideos.com nebo www.xhamster.com.

Filmy :-)

Černý Plamen | 04.06.2012

Asi nejlepší stránka na placené (já vím, v dnešní době, kdo by to platil?) filmy je www.fetishpayperview.com. Zaplatíte pár dolarů a můžete vybírat z tisíců kompletních DVD s nejrůznější tématikou. A že tam jsou opravdu lahůdky i od těch nejlepších firem! Jinak náhled je samozřejmě zadarmo :-)

Filmy

Verlyba | 04.06.2012

Hodně věci ve spoustě kategorií je na www.parispornmovies.com. Občas vyskočí okno s nějakým livechatem, většina filmů je zkrácena, leč dá se najít fakt spousta věcí.



Více zde: https://www.latexval.cz/tema-mesice/