Vytvořte si vlastní obrazy svými ňadry

22.11.2011 09:31

(Určeno pro: spíše sub) Už podle názvu je patrné, že se jedná o hodně kreativní činnost :-) Zapojte svého partnera, který vám bude jistě ochotně asistovat. Pokud zapojíte svou kamarádku a obraz pak předáte mužské polovičce s patričným upozorněním, že jste ho tvořila s kamarádkou a přitom jste u toho popíjely víno a skvěle jste se bavily, můžete se spolehnout, že nejen že partnerovi uděláte radost, tak také zaručeně rozvíříte jeho už tak bujnou mužskou fantazii...:-))
 

 

Pořiďte si speciální barvy na tělo a obtiskávejte dle vlastní fantazie bradavku nebo celé prso na podklad (plátno). Vytvoříte tak zajímavé obrazce nabité sexuální energií. Jen je potřeba odhadnout správnou hustotu barvy, délku zasychání a taky správný tlak ňadra na plátno. Nebojte, po pár pokusech na to určitě přijdete :-) Také nemusíte na jedno prso použít jen jednu barvu. Prostě zapojte fantazii a ono to půjde :-) Na správnou techniku jistě brzy přijdete.
Takto vzniklé dílko bude zaručeně originální a sousedka, která přijde na návštěvu zákonitě nepozná, cože to vlastně na té patlanici je. Jen vy (a váš partner) bude vědět, jakou intimní hodnotu pro vás váš obraz má...
-V-

(Inspiraci na tuto inspiraci jsem čerpala na internetu, jen už si bohužel nevzpomínám kde, tak se omlouvám, kdybych se někoho dotkla, že zde není uvedený zdroj. -V-)