Únor 2012 - Seznamování (nejen) po netu

01.03.2012 23:32

Někdy je to záležitost smutná, někdy napínavá, jindy tragikomická, v některých případech veselá a v těch nejlepších dokonalá.

Řeč je o seznamování. Předpokládám, vzhledem k tomu, že čtete tyhle stránky, že jste si tím taky prošli. Zjištěním, že je něco jinak - a že ke své spokojenosti a splnění (nejen) sexuálních snů a fantazií potřebujete něco víc. Pak chvilkou zmateného tápání a ujasňování, jestli to OPRAVDU chcete, pak kratší či delší fází, kdy zpovzdálí sledujete scénu a sledujete, jak reálné je to, že někde vůbec může existovat správný "protikus".

Zvolit internetovou seznamku? Chat? Zkusit si posubit vanilku a vytlouct ze zákoutí její duše to, co tam sakra přeci určitě taky musí být skryto? Nebo se rovnou vrhnout po hlavě do hluboké vody a zajít třeba na nějaký sraz ouchylstva? Co jste zvolili vy a jaké s tím máte zkušenosti?

Ono - všude je něco.

Dejte si inzerát na BDSM stránky a pokud jste žena, pravděpodobně se budete potýkat s takovou spoustou ujetých a přitom primitivních odpovědí, že v nich ta pravá může bez větších problémů zaniknout, ztratit se, být přehlédnuta... Pokud jste muž, pak pravděpodobně veškeré potenciální partnerky řeší zahlcení kapacity svého hledání už zmíněnou spoustou zájemců, která se objevuje i tehdy, pokud zrovna nehledáte... takže tudy cesta nepovede.

Chat? "Kdyš mě nebudež poslouchat tak uvydíš dostaneš byčem." Nebo třeba "Odkud-jsi-co-máš-na-sobě-jak-to-máš-ráda-děvko-polykáš?" Určitě to, dámy a slečny, znáte samy. Tady je aspoň jasno, škrtáme hned. Ale pak se objevují i inteligentnější chatující, tu a tam s fotkou, která vás neodpudí, vy jim dáte čas, prostor, naději, po čase třeba otevřete svoje srdce a začnete doufat... jenže pak zase narazíte na jeden zásadní problém internetu, který se jmenuje Když jsem schovanej za písmenkama, jsem hrdina a dokážu všechno. Někdo, kdo se přes chat jeví jako úžasnej tvor, se buď schůzky lekne a nepřijde na ní, nebo se na kafi projeví jako někdo úplně jinej, než ten, se kterým jste si psali/y. A když náhodou ne na kafi, tak třeba za čtrnáct dní, za měsíc. A je to zase v háji, začínáme znova. A je tu další prodloužená jízda na našem kolotoči, račte si nastoupit! Kdyš mě nebudež poslouchat tak uvydíš dostaneš byčem! Tohle se dá absolvovat párkrát, pak ale člověk hledá energii na další házení hrachu na zeď složitěji a složitěji.

Posubíme vanilku! Hurá! No, hurá... Super nápad se nám to může zdát po pěti pivech, ale realita bývá jiná. A hlavně - z vlastní zkušenosti můžu napsat, že i když najdete vanilku, která se posubit nechá, je hravá, ráda experimentuje a třeba si s vámi na BDSM bude hrát, stejně to není ono. Moje první kontakty s tímhle světem přišly kdysi dávno s partnerkou, která přesně taková byla. Nechala se i sešvihat "rákoskou", svázat, jednou za čas zahrála subinku téměř dokonale. Jenže až teď s Val žiju to, o čem jsem vždycky jenom snil. Je to totiž obrovský rozdíl, když máte partnera, který si všechno užívá spolu s vámi. Když to nedělá jen proto, aby vám udělala radost - i když i to je úžasná věc, pokud na to vanilka přistoupí. Jenže když hledáte a hlavně když nacházíte společné emoce a vnitřní souznění, až teprve pak zjistíte, jaké to je. Samotné fyzično, samotné hraní se dá najít, což o to. Ale věřte tomu, že to opravdu není jenom o těle...

A srazy? Pokud máte žaludek na to jít se nabídnout jako dobytek na tržiště, neděláte cavyky s tím se tu a tam s někým vyspat a pokud si risknete, že se z vás párkrát stane jenom ono "tělo" bez mozku a vlastní duše, pak se možná někdy dočkáte. Jestli ale do té doby ze svých ideálů neslevíte a neřeknete si, že vlastně i to samotné BDSM je natolik fajn, že stačí, když ho mám - a je jedno s kým.

Takže - je z toho nějaká cesta?

 



Téma měsíce: Únor 2012 - Seznamování (nejen) po netu

JE TO ZVRHLÉ nebo KRÁSNÉ

Martin A. | 17.02.2012

Je zde hodně krásných témat a povidek a nápadů a předtav a snů a myšlenek. Chtěl bych touto cestou najít osobu co smýšlí pestře kreaticně z lehkým nádechem perverzity a experimentů. Kdo více sek jako kreaci smyslů a experimentů a né jen to jedno na postely. kdyby se našel člověk co má rád pestrost, experimenty, i dobrou náladu a smyslnost v sexu a třeba i mimo něj ať napíše rád ho poznám. martin ( email: skupinamiki2@seznam.cz) emailík je jen pro tyto účely

Docela síla

sub.sestricka | 16.02.2012

Tak tohle mi napsal, jeden moc úžasnej muž, kterému jsem lidově řečeno nedala, mimochodem, když se na vás sápe nepřitažlivej mužskej, co si myslí, že je král světa, asi by dal jen primitiv. Tento jedinec vystupuje na skypu pod jmnem Haris B, uvádím citaci jeho vlídných slov:
Haris B.: " Hele víš co, nejsi zdaleka taková modleka jak si myslíš a máš oteklej ksicht a halvně...a to je nejhorší..seš psychicky nemocná..a poměrně dost hloupá. Možná by sis měla najít někoho kdo tě bude šukat a platit ti nebo si tě vydržovat. Normání vztah s Tebou totiž nikdo mít nemůže. To by musel bejt sám úplně vykoljenej šílenec. jenže to by si ho zase nechtěla ty..protže by ebyl dost na "úrovni". Což je slovo, jehož význam ty nai neznáš..Mrzí mě, že sem tě kdy potkal a ztrácel s Tebou čas.".......Fakt síla, Pán Pavel je vážně gentleman.

Re: Docela síla

LatexVal | 17.02.2012

Bohužel ve světě BDSM je čím dál častěji rozšířený fenomén, že subi je jen kus hadru, jen děvka, která se může kdekomu půjčovat nebo se k ní chovat jako ke kusu masa. Vždyť ona to tak vlastně chce! Ponižovat. Tenhle pán byl zajisté velice inteligentní muž (což se pozná podle psaní), pohledný, zajištěný, kterému samy ženy skáčí do náruče. Partie k pohledání! No řekni, co by sis s ním počala? :-) Vždycky si říkám, že je lepší, když se projeví jako blbec hned v úvodu, pak nelituješ toho času. Nebuď smutná a hlavně se nenech vytočit....Jak já s oblibou říkám, mě urazí jen inteligent :-))))

ACH JO

sub.sestricka | 16.02.2012

Tak opět jsem poznala několik slibně se vyvíjejících vtahů, prostřednictvím mejlu, nicméně opět šlo o pouhé pisálky, kecálky a honiče, občas už přestávám doufat, že dominant pro mě existuje, ale naděje umírá snad poslední.

Re: ACH JO

LatexVal | 17.02.2012

Nevzdávej to....chce to sice výdrž, ale i kousek náhody a štěstí! Ten pravej na tebe určo čeká!

Re: ACH JO

gyno.klinika | 22.02.2012

Tak admini mě upozornili, že se zajímáš nejspíše o klinik. Určitě nejsem kecálek i pisálek, ikdyž psát umím. Ale jako jednoduchý důkaz se stačí podívat na můj profil na lide.cz - gyno.klinika@email.cz a tam jsou fotky z mojí ordinace. Asi je jasně poznat, že nejsem pisálek, ale jsem zaměřený na reál. Tak se třeba ozvi a povíme si více....E.

Jakej je váš nejhorší (nebo třeba nejkomičtější) "hledací" zážitek?

Černý Plamen | 11.02.2012

Já mám snad jeden kousek z odpovědi na můj inzerát, kdy jsem se dozvěděl, že dotyčná pochází z dělnické rodiny... To jsem myslel, že mě omejou...

Re: Jakej je váš nejhorší (nebo třeba nejkomičtější) "hledací" zážitek?

Bitrack | 13.02.2012

A safryš, naprosto tě chápu, já chtěl taky vždycky radši aristokratku :o)

Re: Jakej je váš nejhorší (nebo třeba nejkomičtější) "hledací" zážitek?

Twisted (twistedmaster@seznam.cz) | 24.02.2012

Vůbec to nebylo komické, ale před nějakým časem mě hodně dostala slečna, která mě nařkla z toho, že si jen hraju, když jsem jí opakovaně řekl, že odmítám subinkám dávat příkazy, při kterých by reálně hrozilo nebezpečí poškození zdraví. Jako třešničku na dortu mi na závěr našeho rozhovoru radila, abych případným zájemkyním včas říkal, že "to nemyslím vážně", abych jim prý ušetřil čas.

Je čas tomu trošku pomoct, co říkáte?

Černý Plamen (cerny.plamen@seznam.cz) | 09.02.2012

Čtu tady některé diskuzní příspěvky a skoro si říkám, že bychom mohli pro tenhle měsíc udělat jednu změnu. Jeden bonus, jednu šanci pro ty, co zatím nenašli. Asi domíka naštve, když si tady přečtou krásný písmenka od subiny, vidí její nick, ale nemůžou na ní... Nebo subinka - na dosah má někoho, s kým by si třeba chtěla popovídat, ale jak to udělat? Takže, tímto z tohtoto Tématu měsíce tak trošku povolujeme Seznamku :-) Pravidla jsou jednoduchá. Veškeré kontakty povolíme po autorizaci, tj. pokud budete chtít u svého nicku mail tak, jak je v hlavičce tohoto příspěvku, pošlete mi z té adresy zprávu, doplním to. Autorizované nicky si pak můžou psát další příspěvky už s kontaktem... Pravidlo číslo dvě: nezkoušejte čistou inzerci. Diskuzní příspěvky typu "Hledám subinku, ozvi se", které nebudou mít co říct k tématu, autorizací neprojdou. Je to o tom, že tu jsou - zdá se - celkem fajn lidi a bylo by hezký třeba dvěma z nich pomoct, aby se dali dohromady... Takže - vítejte na první a dost možná taky poslední TakTrochuSeznamce na www.latexval.cz :-)
P.S.: To ale samozřejmě neznamená, že se teď začnete houfně seznamovat a vyprdnete se na Téma měsíce!!! :-)

Re: Je čas tomu trošku pomoct, co říkáte?

sub.sestricka (panuv.majetek@centrum.cz) | 09.02.2012

Dobrý nápad, třeba někomu vaše stránky pomohou žít i svůj životní sen.

Hledám Pána

sub.sestricka (panuv.majetek@centrum.cz) | 08.02.2012

Seznamování v oblasti BDSM pozitivních je o dost složitější, než běžné seznámení. Jsou dvě až tři možnosti, první a v dnešní době nejlehčí možností je dát si inzerát na BDSM seznamky, jenže nastává řada problémů: co do něho napsat, aby zaujal, jak správně vystihnout přesně to, koho hledám.....když už inzerá napíšu, tak nastává další problém a to: přebrat řadu nesmyslných odpovědí typu: odteď jsi moje čubko, zaujala jsi mě napiš, vykuř čubo a podobně, na tyto odpovědi většina normálních lidí nereaguje včetně mě, bohužel opravdu se ta pravá odpověď lehce přehlédne v záplavě primitivních jedinců. Fenomenem seznamek jsou také jedinci, kteří odpovídají na absolutně všechny inzerce, které se objeví v kategorii ona hledá jeho. Tento typ seznamování chce spoustu času i nervů, ale u mě osobně jednou přinesl ovoce. Další způsob je navštěvování FetišPárty a kecacích srazů, ale tam mi to přijde, že většina návštěvníků již partnera má, nebo jdou opravdu jen pokecat, moc na seznámení to není.A když už to na seznámení je, tak dotyčný je super ujetý v sexu, ale bohužel i v životě, takže opět nic. Třetí nešťastná možnost je skutečně ta najít si vanilkového partnera a zkusit ho na svoje uchylnosti nalákat, ale je to psychicky náročné a bez výsledku.
Já osobně mám většinou dva problémy: najít dominanta, který je vysoký , přiměřeného věku k mým 22 rokům a najít člověka, co je v sexu super ujetý, ale v běžném životě normální muž, spíše na úrovni. Základ je v tom, vědět co hledám a co nabízím. Jako většina stále hledám, stále hledám.
P.S: V praxi je subinka: modelka, dokonalá hospodyňka, nymfomanka , inteligentní, hodná milá slečna a dominant: pohledný, inteligetní , zajištěný, emaptický princ na bílém koni trochu utopie.
Život je o kompromisech a v BDSM to platí obzvlášť.
Seznamování Zdar a PŘEJI VŠEM VČETNĚ SEBE, AŤ NAJDOU TOHO, KOHO HLEDAJÍ.......Hezký den všem!

Re: Hledám Pána

Twisted (twistedmaster@seznam.cz) | 08.02.2012

Tady asi není to pravé místo na filozofování proč je to složitější, ale v zásadě to cítím podobně – taky nemůžu najít subinku podle svých přání. Vzhledem k tomu, že vím, co hledám, je vždy trochu zklamání, když potkám rozumnou, správně normální slečnu, se kterou si ve většině běžných věcí rozumíme, ale jak dojde na sex, ukáže se, jak jinak, že je vanilka a ani za mák úchylná :). A jak tu už někdo říkal „posubit vanilku“ sice jde, ale pokud to necítí, tak to prostě necítí.
Seznamky jsou asi opravdu nejsnadněji dostupná možnost a pokud jsi tam alespoň jednou našla, tak upřímně gratuluji! Z druhého, tedy mužského, úhlu pohledu mi to ale přijde jako zcela nereálná záležitost – právě kvůli té dostupnosti. I když věřím, že se dokážu slušně vyjádřit, tak je to chtě nechtě soutěž s kolika (stovkami?) pseudopány, které sice rovnou smažeš, ale zároveň tě tak otráví, že zbytek třeba ani nepřečteš. Takže co teď? Mám spoustu nápadů, ale nemám je s kým sdílet, protože zkoušet projít přes tenhle filtr je spíš věcí náhody a snad rychlosti než (roz)umu. Nehledě na to, že je dost frustrující něco stále sepisovat a nedostat ani odpověď. A určitě se shodneme, že kopírovat ten stejný text dokola do odpovědí je zkrátka pod slušnou úroveň.
Pravda, ještě zbývá možnost podat inzerát vlastní. Takže: Jsem twisted a hledám někoho kdo je na tom podobně jako já, hravou slečnu s fantazií, otevřenou novým zkušenostem, která si ráda plní touhy z temných koutů duše. Ale ať má názor, chci si přece i normálně popovídat a ne jen kus masa! PS žádnou, co mi to zahraje za peníze. Zmáčknout enter a už jen čekat. Jenže z mé zkušenosti to moc užitečné nebylo. Tak nevím, jestli mám moc vysoké nároky, nebo jen všechny usoudily, že je lepší, když se jim ta kvanta mužů ozvou samy na jejich inzerát.
Ale je příjemné si přečíst, že v tom nejsem sám. Tak jak říkáš – seznamování Zdar.

Pro LatexVal

sub.sestricka (panuv.majetek@centrum.cz) | 08.02.2012

Musím pochválit téma měsíce, opravdu dobré, také chci pochválit stránky jsou fajn. Jsem ráda, že jste živý důkaz toho, že ten pravý i BDSM pozitivní se najít dá, i když to vážně zabere víc času. Doufám, že brzy také najdu svého Páníčka.
Přeju vám hodně štěstí nejen ve vztahu a jen tak dál!

vysoké subinky to mají horší

sub.sestricka (panuv.majetek@centrum.cz) | 08.02.2012

Tak napříkla já mám přes 170cm a většinou se mi ozývají Páníčkové buď menší než já, nebo stejně vysocí, ale mě přitahují vysocí muži tak nad 180 a pocit k němu vzhlížet beru i trochu doslovně.

Re: vysoké subinky to mají horší

LatexVal | 08.02.2012

Děkujem moc za pochvaly. Zahřejí a dají hnací sílu pro další činy:-))) A k tématu... mluvíš mi z duše. A to naprosto! Sama jsem taky vyšší a to vzhlížení k muži (nejen dominantnímu) vnímám velmi silně. I u mě je velké plus, když má muž nad 180 :-))

Re: Re: vysoké subinky to mají horší

:) | 08.02.2012

Ještě jsem zapoměla dodat, že je spoustu pseudodomíků, kteří si na to jen hrají, aby dostali subinku do postele, tohle je fakt fuj a bohužel to kazí pověst pravým slušným Dominantům

Re: Re: Re: vysoké subinky to mají horší

LatexVal | 08.02.2012

To sice kazí, ale subinka s rozumem na správném místě dokáže takového pseudodomíka brzy odpálkovat :-))

Re: vysoké subinky to mají horší

Bitrack | 14.02.2012

Malá rada od drobného BDSM pozitivního člověka: sub.sestricko, nepátrej po netu a přijď mezi lidi do Atíku. Je tolik hledajících domíků... a semtam i nějací docela příjemní. Ale chce to vyrazit veeeen ;)

"Posubit vanilku"

Šedák | 07.02.2012

- tohle spojení mě zprvu málem shodilo ze židle, ale fakt je, že se vlastně jedná o můj případ. Nejsem ani tak D/s, jako spíš B/D, ale přijde mi, že v případě hledání partnerů v tom z hlediska potíží moc rozdíl není.
S mojí partnerkou jsem začal chodit i přes to, že ona věděla, že jsem na provázky, a já o ní věděl, že je "ultravanilka" - cokoli co souviselo nebo připomínalo násilí, (tedy i bondage, o celém BDSM ani nemluvě) bylo prostě nepřijatelné, děsící, odporné... a tak dále.
Nějak jsme ale oba dospěli k tomu, že tyto naše vzájemné nedostatky jsou bohatě převáženy našimi přednostmi. Netvrdím, že to byla otázka jednoho večera nad kávou, ale naučili jsme se s tímhle rozporem existovat. Naštěstí byla, a je stále, tolerantní k mojí odchylce, a občas se uvolila k něčemu nevanilkovskému. Postupem času se odbourala její nechuť k těmhle věcem, a začala je mít ráda, skrze mě. Nemyslím tím, že by ji pohled na roubík rozžhavil do ruda, ale pohled na to, co to dělá se mnou, ji rozžhaví přímo do běla. Líbí se jí zkrátka, jak se mi to líbí :)
Jistě, svým způsobem je to pořád "jen" kompromis, ale možná právě proto si toho oba tak vážíme, protože kompromis je i oběť pro toho druhého.
*************************
Jen tak mimochodem, jsme spolu už 8 let a máme dvě děti.
Jeden můj vanilkový kamarád se mi onehdá svěřil, jak mi závidí, protože se mu tu jeho "Pravou a Jedinou" stáááále nedaří najít, a že už zkoušel kde co. Takže, drahé pistácije, nezoufejte, vanilky trpí stejně jako my;)

První dojem

Iluzionistka | 05.02.2012

Stalo se vám někdy, že jste někomu na první pohled nedali šanci a po čase se z něj vyklubal Domík s velkým D nebo dokonalá subinka? Nebo ten první dojem je stejně jako u mě vždycky takovej, že ho pak stejně nic dalšího nepřetluče a všechny další události ho jenom potvrzujou?

Re: První dojem

LatexVal | 06.02.2012

Já na první dojem dávám hodně. Neodsuzuji člověka co se týká vzhledu a ustrojení (pokud není špinavý a roztrhaný:-) ). Ale všímám si gest, mimiky, která je mnohdy v rozporu s tím, co člověk říká. Při první schůzce (a nejen při ní, ale už i při psaní třeba) jsem vždy dávala i na svou intuici, která mi - a teď to musím zaklepat na dřevo - vždy dobře radila. Proto mám těch negativních zkušeností při seznamování jako šafránu. Většinou, pokud jsem někoho takto "odepsala", druhou šanci už nedostal :-)

Re: První dojem

Bitrack | 06.02.2012

Tak tohle mi nemohlo nepřipomenout seznámení s mou první dlouhodobější BDSM partnerkou. Když jsem ji poprve uviděl, kamarádovi po pravici jsem o ní tiše a znuděně prohlásil: "Hm, tak tohleto je přesně typ holky, s kterou nikdy nebudu nic mít, protože by mě unudila k smrti, totálně bez vkusu, oči pořád sklopený, mluvit snad zapoměla už na základce..." A pak se děli věci... Kdo mě zná z dob Tvrze už ví :)

Re: První dojem

Liina | 06.02.2012

hodně dám na první dojem a málokdy se zmýlím:) Taky se hodně všímám... Ale zase na druhou stranu, jsem ochotná dát šanci.. tedy pokud se na první pohled nejedná o skutečné antipatie.

Re: První dojem

sub.sestricka | 08.02.2012

První dojem je jistě důležitý, ale fakt je v tom, že někdy prostě někoho odsoudíma na první sch§zce a pak je to úplně super člověk, nebo bohužel i na opak, rozhodně si myslím, že vzhled není až tak velká priorita a dá se na něm pracovna, důležité je to, co máme uvnitř a na tom se kromě výchovy čubičky pracovat nedá, když je někdo zlej, tak je holt zlej, s tím nic neuděláme. Takže první dojem určitě ano, ale s rozumem.

o seznamování

Liina | 03.02.2012

Se svým partnerem jsem se seznámila na netu, zadařilo se přes inzerát, který jsem si dala na jednu tématickou seznamku. V podstatě jsem ani nečekala, že právě tenhle chlap bude něco víc než "kamarád na nemravnosti" , ale už jsme spolu drahně let i přes nejrůznější peripetie, kterým se nevyhne žádný vztah a i když si někdy jdeme na nervy, někdy si nerozumíme, jindy se zlobíme, že ten druhý nečte naše myšlenky, nebo společné problémy chce někdo řešit sám (to je moje specialita), tak jsme si oba jistí, že ten druhý je ten pravý:-) Ano, je to o štěstí, ale nejen o něm.

Re: o seznamování

Iluzionistka | 04.02.2012

Takže to vypadá, že partner, který může být jak pro život tak pro D/s, se opravdu najít dá, že? Mám trošku strach z toho že když je někdo dejme tomu dom a pak já nevím třeba nevymění žárovku i přes troje upozornění, tak ta jeho vážnost v očích subinky může trošku klesnout, ne? Protože všichni jsme nedokonalí, každej děláme chyby a pokud spolu dva lidi žijou, tak se ty chyby prostě ukazujou napovrch. A když sub vidí, že je dom nedokonalej, pořád to funguje i v D/s absolutně?

Re: Re: o seznamování

Bitrack | 04.02.2012

Kdepak! Prostě dá Dom příkaz subince aby tu žárovku vyměnila ona. A pokud je vypečený Páník i sadista, nechá zapnutý vypínač. Příště přejde subinku třikrát na něco upozrňovat Pána ;)

Re: Re: Re: o seznamování

Černý Plamen | 05.02.2012

Bitracku, u tebe bych chtěl bejt subina 24/7 :-D

Re: Re: Re: Re: o seznamování

LatexVal | 06.02.2012

Zařídíme :-D :-D :-D

Re: Re: Re: Re: o seznamování

Bitrack | 06.02.2012

By ses unudil, mám všude úsporky;) (životnost 5000 hodn)

Re: Re: o seznamování

Liina | 04.02.2012

Proč by nefungovalo....:)) I D je jenom člověk... On je trochu probém v tom, jestli miluješ člověka, nebo dominanta...:)) A celé D/s je vlastně jenom nádstavba nad vztahem. Stejně tak, jako dlouhodobě nefungují pouze "postelové" vztahy, stejně tak dlouhodobě nefunguje D/s založené jen na... D/s:) Tam kde není vzájemná láska, respekt, porozumění a důvěra, tam nefunguje nic. (Mimochodem právě mě můj subík upozornil na hrubku v textu... tak jsem ji opravila....a tvrdí, že nemá pocit, že bych byla méně dokonalá..)

Re: Re: Re: o seznamování

Mintaka | 09.02.2012

Tak my jsme se seznámili na sexi chatu.A ze začátku jsem ho děsně nechtěla (ošklivý nick,vysoké nároky v oblasti D/S)...byl vytrvalý.
Na první schůzce jsem mu propadla,na druhé podepsala "Subinkovskou smlouvu" a přijala obojek,za půl roku jsme spolu začali bydlet a za pár dní načneme čtvrtý rok společného života.
Miluji ho
.A je zcela jedno,jestli umí opravit auto,vyměnit žárovku nebo uvařit oběd.
Jsme partneři.
Jen v soukromí a při nasazení obojku se vztah změní na Pán - subinka.A věř,že si své dokáže prosadit a nepotřebuje k tomu ani násilí.Stačí pohled,tón hlasu,postoj...

Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Lucie | 03.02.2012

Středa… Jsem na místě schůzky, připravená a lehce nervózní. Zorné pole směřovalo ve chvíli, co se Pán objevil, přímo k němu. Svět okolo pomalu přestat existovat. Tělo se mi chvělo víc, než jsem předpokládala, že bude. A dlouho to nepřecházelo. Jak poručil, měla jsem košili bez podprsenky, v kundičce venušiny kuličky a tanga. Černé legíny, džínovou minisukni a v tašce dva kolíčky s obojkem.
Pán mi rozepl pár knoflíčků od růžovofialové košile a prohlédl si moje bradavky. Nasadila jsem si na ně kolíčky. Halenka zůstala rozepnutá, ale nikdo nic nezkoumal. Vyhrnula jsem sukni a svlékla legíny ke stehnům. Můj klín byl dostupný. Měla jsem vyndat tanga z kundičky. Odevzdala je, a když jsem se dovolila o jejich vrácení, musela jsem si je omotat kolem ruky jako náramek. Padla slova o našich životech, představách a zkušenostech. Nervozita ustupovala. Pořád jsem se ale stydlivě usmívala a přitom často hleděla do očí vysokého muže, který tak upoutával moji pozornost. Získával si mne víc a víc. Svým projevem, inteligencí a já věděla, že je Ten, pro kterého udělám, co si bude přát. A že je to také On, kdo mi neporučí nic, co by mne ohrozilo. Pán mi vyndal jednu kuličku z mokré jeskyňky. Přejížděl po oholeném rozkroku, sklopila jsem oči. Přeci jen jsme seděli v restauraci, nemohla jsem se oddat pocitům, které ve mně vyvolávaly tyhle doteky a Jeho pohled. Směla jsem ho políbit. Cizinci sedící naproti nám se podívali jen jednou. Zda si všimli mé poodhalené košile nevím. Poprosila jsem, zda si mohu sundat kolíčky z bradavek. „Ano, můžeš“. „Děkuji Vám, Pane“ slušně jsem odpověděla a ulevila citlivým bradavkám. Dopila jsem svoji skleničku bílého vína. „Půjdeme. Oblékni se, děvko.“ Polkla jsem a poslušně se oblékla.
Procházeli jsme se centrem Prahy ve hře tmy, světel a stínů. „Dej mi ruku“ řekl. V tu chvíli jako bych vlála jako lehký vánek, držela mne velká ruka, o které jsem věděla, že jen tak nepustí. Držela jsem se svého Pána. Kdo by řekl, že takový okamžik může být silný. Chtěla jsem být co nejvíce Jeho... Po cestě jsem mu povídala o sobě. „Víš, že jdeš se mnou za ruku a ani nevíš, kam jdeme? A je ti to úplně jedno?“ smál se Pán. „Ano, uvědomuji si to a vůbec mi nezáleží na tom, kam s Vámi jdu, Pane“. Brzy jsme došli k cíli. Restaurace byla plná, znervózněla jsem. Ale Pán mě za ruku vedl dál. Zašli jsme do vzdálenějšího patra, kde byl klid. Měli jsme výhled na celou jednu místnost ze shora. Pokračovala jsem v pití vína. Měla jsem si rozepnout košili, ale úplně. Odhalit se. Udělala jsem to a ani jsem nepřemýšlela, jak bude reagovat okolí. Servírky chodily kolem a pokukovaly. Dělaly ale, že se nic neděje. Po chvíli jsem se mohla zapnout a dále jít na WC a vyndat kuličky. A znovu si dát do kundičky tanga, která jsem stále měla jako náramek na ruce. V pořádku, splnila jsem dle přání Pána. Pak jsem si opět připnula kolíčky na bradavky, když šel na WC Pán. Byl to rozkaz. Po chvilce řekl jasně: „Vyndej obojek a nasaď si ho“. „Tady? Já sama, Pane?“ znejistila jsem. „Ano, ty sama.“ A tak jsem udělala a obepla můj krk širokým koženým obojkem. Pán mě jemně vzal za krk a prohlížel si, jak mi obojek sluší. Srdce mi vzrušením bušilo. „Jsi moje čubka?“ zeptal se. „Ano, Pane, jsem jen Vaše.“ Poprosila jsem o sundání kolíčků. Pán mi to dovolil. Chtěl jste, abych šla zase na WC a dala si tři kuličky do análku a jednu nechala venku. Šla jsem po schodech dolů, procházela mezi těsně uspořádanými stolky, kde popíjeli povětšinou muži. Upřeně sledovali můj obojek a někteří kroutili hlavou. Já se cítila hrdá, protože to znamenalo, že patřím svému Pánovi a jsem tu s ním.
Měl jste radost z toho, jak jsem nadržená. Kundička byla celá promočená a legíny také. „Sáhni si na kundu, strč si tam dva prsty a dělej si to“. Poslechla jsem a opravdu, kundička tekla, jak jen mohla. „Teď přestaň a olízni si ty prsty.“ Plnila jsem Vaše rozkazy a cítila se jako v nějakém jiném světě, kde nebyl nikdo, jen Vy a já. Cítila jsem se maximálně šťastná. „Kdybych ti teď řekl, aby ses svlékla a stoupla si, uděláš to?“ zeptal jste se. „Ano, Pane, udělám“ odpověděla jsem rozhodně. „A já to vím“ pousmál jste se. Máte mě v hrsti, Pane, myslela jsem si. A ráda jsem se nechala. Rozhodl jste, že půjdeme. Poslední cigareta… Oblékala jsem se ovíněná, nadržená.
Pán mne vedl zpět restaurací, obojek jsem stále měla na sobě. Byli jsme už venku, když si Pán vzpomněl, že jsem mu neodevzdala tanga z kundičky. A tak tam, kde jsme stáli, uprostřed chodníku v centru Prahy, jsem si vyhrnula kabát, sukni a Pán si je sám vyndal. Ještě mě dráždil v kundě. Stála jsem jako opařená a byla vděčná, že se mě zase dotýká. Ulice ne ulice. Dal mi do kundičky zbývající kuličku, která koukala z análku. Takže provázek držící kuličky pohromadě se těsně dotýkal hráze mezi zadečkem a mojí horkou jeskyňkou.
----------------
Potvrdilo se z titulku velmi rychle ;). To už ale není ani na povídku. Uvědomila jsem si, že nejsem kus masa, který si někdo vyzvedne na rohu ulice. Ale pro ostatní se tohle vyprávění může jistě hodit.

Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Strejda Gůgl | 03.02.2012

Zajímavý povídání, předpokládám, že to je reálnej popis první schůzky. Můžu se na něco zeptat? To jsi opravdu měla tak hluboký pocity (důvěra, "věděla jsem, že to je On, kdo mě neohrozí atd.) hned po pár minutách s neznámým člověkem? To jsi hned cítila, že mu patříš? ("Já se cítila hrdá, protože to znamenalo, že patřím svému Pánovi...") Nepotřebovala jsi k tomu hlubší poznání toho druhého? K těmhle pocitům?

Re: Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Lucie | 03.02.2012

znala jsem ho krátce ještě před schůzkou, jinak ne.. Opravdu je tohle teď i mě dobrým odstrašujícím příkladem neDominantního muže.

Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Liina | 03.02.2012

Hmm... Nic ve zlém, ale jestli je tahle povídka podle skutečné události, tak dívka z příběhu se jako kus masa, který si někdo vyzvedne na rohu, zachovala... A může být ráda, že velmi tvrdě nenarazila.

Re: Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Lucie | 03.02.2012

Ano, bohužel jsem tohle zažila já... A byla jsem tak naivní a důvěřivá... Chtěla jsem věřit, tak jsem věřila... Mě jako kus masa totiž vždycky muži brali.. Myslela jsem, že vlastně to ani jinak být nemá.

Re: Re: Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Liina | 03.02.2012

Doufám tedy, že už jsi změnila názor... Pokud někomu dáváš to nejcennější co máš - tedy sebe - měl by s tím také tak zacházet:)

Re: Re: Re: Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Lucie | 03.02.2012

to si piš:)

Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

L´Oreal Paris | 03.02.2012

V jaké fázi je to teď? Lepší? Horší? Intenzivnější? Stejné? Zajímá mě jak se takové počáteční pocity vyvíjejí dál, prozradíš mi to? Držím palce!

Re: Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Lucie | 03.02.2012

Při další, 1.schůzce u tohoto muže doma se to potvrdilo.. Došlo k několika porušením pravidel, následně k dalšímu výprasku, abych se vykoupila- aby tedy alespoň něco z toho respektoval... Byly tam takové věci jako že tomuto muži nezáleželo ani na mém zdraví.. v -12ti na mrazu nahá, domů s mokrou hlavou a podobné věci. Poté jsem poprosila o propuštění a ukončila to. Nemohla bych mu dál věřit..

Re: Re: Re: Aneb Ds není o sundaných kalhotkách

Černý Plamen | 03.02.2012

Holt se každej učíme... Nikdo, kdo by uměl všechno rovnou, z nebe nespadl - a jak už tu bylo řečeno, měla jsi kliku, že to všechno nakonec nedopadlo ještě hůř. Jinak - to je přesně ono, opravdové BDSM není o tom, že někomu na první schůzce budeš "patřit", případně že "dominant" (záměrně v uvozovkách) nazve protějšek čubkou. Val by mohla vyprávět, jak jsem na ní byl na začátku opatrnej :-) Je to o respektu, seznamujete se přeci primárně s člověkem - a ta čubka se v něm teprv rodí, teprve jí objevujete, formujete, hrajete si s ní... A platí to i opačně - i subinka by přeci měla nejdřív poznat člověka, kterýmu pak teprve případně padne k nohám...

Zkusil jsem všechno

Kerberos | 02.02.2012

A nakonec vyšlo to co jsem nejmíň čekal. Po letech hledání na chatu, inzerátech, časopisech, BDSM portálech a srazech, kdy jsem (a trošku se za to stydím, i když to bylo fajn) přešukal všechno, co mělo kundu, se nakonec vyloupla ideální subinka ze sousedky. Absolutně nečekaně. Přišli jsme na to úplnou náhodou, teda já. Ona to prý o sobě věděla a jen se styděla to dělat. Takovejch je podle všeho víc protože jen další dvě její kámošky na tom jsou podobně a už jsem je taky otestoval spolu s tou mojí. Takže subinek je hromada a když od toho nečekáte že k tomu všemu bude ještě chytrá a bohatá najdete za pár dnů.

Re: Zkusil jsem všechno

LatexVal | 02.02.2012

Ono je to hodně o prioritách a nárocích. Čím víc jich máš, tím hůř se samozřejmě hledá. Já osobně - jakožto náročný člověk - bych se s nějakým podprůměrem, jen abych honem někoho měla, nespokojila. Toť ale na každém, co jemu vyhovuje :-)

Re: Re: Zkusil jsem všechno

Kerberos | 02.02.2012

Jako a k čemu potřebuješ Einštajna? Bič štípe stejně a kunda chutná taky stejně, i když je toho v hlavě míň. Možná je to dokonce lepší, nějaká hloupá husička je pak vděčnější za cokoliv než nějaká náročná. A kundu mají obě stejnou, ne?

Re: Re: Re: Zkusil jsem všechno

LatexVal | 02.02.2012

Tak to lze také pojmout. Jen já mám BDSM spojené s psychikou a důvěrou. Nenechám se svázat od kreténa, kterej to nemá v hlavě v pořádku a kterému nebudu důvěřovat, že mi skutečně nic neprovede... Na druhou stranu nemůžu pokleknout, oddat se a vzhlížet k někomu, kdo má IQ tykve, byť dokáže bičem stejně vládnout jako inteligent. Pán (nebo Dominant všeobecně) má být obdivován a ctěn i pro to, jaký je. Alespoň takovou představu mám já. Ono když D/s vztah prožiješ opravdu do hloubky (i s tou psychickou stránkou, důvěrou a oddáním se), tak pak teprve zjistíš, jak silné to může být!

Re: Re: Re: Re: Zkusil jsem všechno

Lucie | 03.02.2012

Tedy, souhlasím s Val. Pán nepotřebuje bič k tomu, abych k němu vzhlížela a měla k němu respekt.. Ty, co jsi zkusil "všechno", se bez něj zřejmě neobejdeš.

Re: Re: Re: Re: Re: Zkusil jsem všechno

Kerberos | 03.02.2012

Ty mě znáš, že si troufáš hodnotit mojí dominanci?

je to o štěstí

Mintaka | 02.02.2012

Tak já měla úžasné štěstí.
Z prvního setkání s dominantem se tento změnil na mého Pána.A je jím stále.Miluju ho.
A 100% mu věřím.Když řekne "to subí zvládneš" tak vím,že to dokážu (např.jehly,to bylo děsu...)
Ale také je pravda,že nelžu a na profilu mám pravdivé údaje o sobě.

Záznamy: 1 - 50 ze 55