Prosinec 2011: Vánoční

30.12.2011 02:24

Jsou Vánoce. Tedy, bráno de facto, v momentě, kdy zveřejňujeme tohle Téma měsíce ještě ne, to je teprve Advent či jak se té potvoře říká. Každopádně jsme se rozhodli, že téma tohohle měsíce nebude o hlubokých úvahách v tom smyslu, abychom po vás zase chtěli Ježíšekví jaké přemýšlení o smyslu BDSM nebo o tom, kdo komu jak může v rámci SSC ublížit nebo naopak udělat dobře. I když... I kdyyyž... do určité míry to poslední platit bude i v prosinci. Dejte jeden druhému dáreček a napište něco o svých zrealizovaných fantaziích, na které rádi vzpomínáte. Připomeňte si v písmenkách to nejhezčí a nejzajímavější, co zatím váš čubčí nebo domíkovskej život přinesl... A nemusí to být jen o hrátkách, klidně popište i úplně obyčejnou situaci, která vás prostě zasáhla natolik, že na ní doteď vzpomínáte. Tentokrát, protože je to téma hodně intimní, netrváme ani zdaleka na tom, co jinak stejně nemůžem kontrolovat - na používání jen jednoho a v ideálním případě vašeho vlastního nicku. Takže, klidně se přilogujte jako DrsnýPepíček nebo Bleděmodrásubí, je to fuk :-) Hlavně - pište :-) A abychom vás ještě trošku namotivovali - až skončí prosinec, uděláme s Val předvýběr pěti nejlepších příspěvků a hodíme na stránky anketu. Vy pak vyberete absolutního vítěze s nejlepším zážitkem, který od nás dostane do začátku nového roku lahev dobrých bublinek :-) A třeba i něco navíc. Ale tentokrát budete obdarovávat vy - všechny, kteří si budou moci přečíst o tom krásném, co vám BDSM přineslo.

 

Téma měsíce: Prosinec 2011

Bojkot

Mánesova Kráska | 15.12.2011

Asi budu smazána i s příspěvkem,ale pokusím se alespoň se ozvat,co kdyby,že....
Nenapíši sem ani nejkrásnější "vanilkový zážitek" ani žádný co týkal by se BDSM.
Možná snad ten,kdy slastí je rozkopat subovi koule.To ano,to je rokoš a nejlépe tak,aby se pár dní nepostavil,zmetek.
Tohle téma mi přijde přeslazené,ale proti gustu....
Bude to asi tím vánočním časem,že zvoleno bylo tohle téma.
Stejně tak se dívám,že zážitky tu píší jen subiny a překvapilo by mě,kdyby napsal něco podobného i nějaký dominant či domina.
To už by se svět opravdu zbláznil.

Re: Bojkot

Lancelot | 17.12.2011

WTF?

Re: Re: Bojkot

Mánesova Kráska | 18.12.2011

Copak?Údiv?
Něco se nelíbí?

Re: Re: Re: Bojkot

Lancelot | 20.12.2011

Ale spíš jen překvapení nad potřebou reagovat, navíc takhle ofenzivně. Nic víc, nic míň ;-)

Můj nejkrásnější zážitek

DeannaTroy | 10.12.2011

Není to moc dlouho co jsem poznala svého současného Pána,jsme spolu jen krátce,ale i tak jsem s ním zažila mnoho nového a krásného.Ale nejkrásnější pro mne bylo ,když jsem poprvé slyšela jeho smích během našeho hraní .V tom okamžiku jsem věděla,že je šťastný a to právě se mnou.

Na nejhezčí věc teprve čekám

Iluzionistka | 08.12.2011

Zatím jsem z toho všeho spíš rozpačitá. Tahle oblast nabízí spoustu prostoru pro snění a tím pádem i stejnou spoustu prostoru pro to, aby si člověk nabil hubu. Mě se zatím daří spíš to druhý, subíci jsou hadry nebo zoufalci a dominanti obvykle jen to druhý. Píšu možná hodně ostře, až tak, že se to sem nehodí, ale jsem hodně zklamaná. Lidí, pro který je primární věcí sex, je drtivá většina. Nejdřív zbláznit hlavu hromadou řečí a pak nechat fantazii umřít. Čím víc toho ojedou, tím víc si připadají in. Takže vlastně jedním z mých nejhezčích zážitků v této oblasti je to, když čtu, jak to funguje vám. Dáváte naději na to, že ty sny nemusí zůstat jen sny. A naděje je moc moc důležitá. Nenechte se odradit závistí, nenechte se otrávit ničím. Děkuju!

nej nej nej

Mintaka | 03.12.2011

První lekce.
Udělala jsem přesně to,před čím se všude varuje.
Tajně jsem se sešla s Pánem ve dvě v noci na opuštěném parkovišti u Tesca,odvezl si mě domů a tam jsem se nechala svázat atd....
Dodnes vím co měl on na sobě....ale kdyby jste se mě tehdy ráno zeptali,jak vypadá nahý,nevěděla bych, jak odpovědět.
Bála jsem se tak,že mi drkotali zuby a viděla jsem rozmazaně! Měla jsem proč,čekal mě i můj první trest za drzost (dnes vím,že velmi přísný).....no když Pán viděl jak se klepu,poprvé a naposledy mi trest odpustil....jak mi později řekl bál se,abych se mu nesesypala.....

Re: nej nej nej

Jana | 08.12.2011

Příspěvek byl smazán pro porušení Pravidel (prosíme, nevkládejte do diskuzí jakoukoli reklamu a už vůbec ne nesouvisející s tématem! Díky. - ČP-).

Je to už rok!

Sára | 02.12.2011

Na Vašich stránkách jsem nováček. Objevila jsem je zcela náhodou asi před týdnem. Od té doby mi to nedá, a každý den sem nakouknu, a zvědavě „listuji“, co je nového :-). A musím říct, že mě velmi oslovila jejich intimita, blízkost, otevřenost, nápaditost, i jistá jemnost, se kterou se tu mluví a píše o věcech někdy i hodně perverzních. Uchopili jste to opravdu vkusně. Mluvíte o sobě jako o "páru, který žije svůj sen".. přiznávám, že se mi tají dech vzrušením už jen když ta slova čtu, protože moc dobře vím, co to znamená. Z celého srdce Vám držím pěsti, aby Vám takový hezký vztah, který je cítit z každého Vašeho slova, z toho, jak o sobě vzájemně mluvíte, a to třeba i ve svých povídkách, vydržel co nejdéle. A teď k tématu měsíce. Je prosinec. O Vánocích to bude přesně rok, co jsem poznala svého současného Pána. Nebyla jsem v té době, co se týče BDSM, vůbec žádná novicka. Měla jsem za sebou několikaleté více či méně podařené bdsm prožitky, více či méně intenzivní chvíle, naplněné "subinkováním". Přesto si dovolím tvrdit, že "to všechno" před mým současným Pánem byla "jen předehra". Předehra k něčemu krásnému. Dovolím si tvrdit, že s Ním jsem poznala nový rozměr DS vztahu. Poznala jsem všechnu tu vnitřní sílu a krásu, kterou takový vztah umí a může dvěma lidem poskytnout. Je to už rok. A moje okouzlení Jím neutichá. Naopak, já Ho s plynoucím časem zbožňuji stále víc. Je to už rok, co Mu smím patřit. Letošní Vánoce budou tak pro mě úplně jiné než ty loňské. Každým kouskem svého těla i zákoutím duše budu vnímat ten úžasný pocit, že jsem Jeho. Jenom Jeho! A za ten okamžik, kdy jsem před Ním směla poprvé pokleknout a pohlédnout Mu do očí, jsem osudu tolik vděčná!!

Nejkrásnější to bylo poprvé a poprvé

Bleděmodrásubí | 01.12.2011

Pokusím se napsat to ve zkratce a držet se návodu s anonymním nickem. Pro mě osobně bylo nejhezčím zážitkem a nejsilnějším momentem prozření. Ten moment, kdy si uvědomíte, co jste, co od života chcete. Od té doby jsem vystřídala několik dominantů a i když nejsem subinka na 24/7, lituju především toho, že nevydržel jeden z nich. S tehdejším partnerem jsme začali i žít a možnost hrát si kdykoli na to byla chuť se taky dala jen těžko něčím vyvážit. To byl druhej velmi silnej moment. První večer po nastěhování do společného bytu, první láhev vína a první hraní, umocněné vědomím, že nemusíme nikam utíkat a že patříme k sobě, to byla věc, na kterou nikdy nezapomenu. Škoda, že nás rozdělily pracovní povinnosti a pět tisíc kilometrů :-(

 
 

Můj nejkrásnější zážitek byl...

LatexVal | 01.12.2011

... že jsem poznala svého Pána...