SMS (Autor: Nefertiti)

13.05.2012 03:54

Dopoledne přišla SMSka se slovy "sejdeme se v Tramínu v devět večer." a následoval podrobný popis oblečení, které si má vzít. Včetně šperků, bot a kabelky. Zasmála se v duchu. Věděla, že tyto hry mají rádi oba. Chtěl, aby si vzala ty šaty, které jí koupil, tenounké, podtrhující její postavu. Páskové boty na vyšším podpadku. Vlasy si měla nechat rozpuštěné. Na krku jen náhrdelník obepínající těsně hrdlo. Dokonce jí povolil i spodní prádlo, to ji udivilo...

 Po důkladné přípravě se před devátou dostavila na určené místo. Rozhlédla se po sále, když ho spatřila. A neseděl sám. Naproti němu byl její kamarád... Nohy se jí roztřásly. Ještě že si jí nevšimli. Schovala se za závěs a zhluboka se nadechla. Myšlenky jí létaly hlavou jak zběsilé. Když tu byli kdysi dávno všichni pohromadě, ještě dlouho se jí vracely myšlenky k příjemně strávenému večeru. Naposledy se nadechla, zklidnila se a vydala se k nim.

Udělala jen pár kroků, když si jí jeden všiml, pověděl to druhému a oba se na ni otočili. Věděla, že pohled, který se jim naskytl, byl pěkný. Poloprůhledné šaty ve večerním osvětlení dodávaly její postavě tajemnou krásu.Dlouhé vlnité vlasy spadaly přes ramena na záda až k pasu. Nebyla nalíčená, dobře věděla, že to Pán nemá rád. Došla až ke stolu a zůstala stát. Její Pán jí gestem naznačil, aby si sedla. Usadila se mezi ně. Políbila Pána a pozdravila se s kamarádem.

Celý večer probíhal v uvolněné náladě, objednali jí Martini. Všimla si, že oni pijí jen colu. Jen oproti tomu minulému setkání, se oba chovali hodně zdrženlivě vůči ní. Sice se jí  dotýkali, ale letmé doteky se rozhodně nepodobaly útokům, které si pořád vzdáleně pamatovala. Večer se chýlil ke konci, servírka už několikrát významně koukla na hodiny. Tak raději zaplatili a zvedli se k odchodu.

Byla zmatená, toto nečekala, když je tam spatřila. Potulovali se po městě a příjemně se bavili. Než se nadála, stáli u auta. Slyšela klapnout zámek od auta. Její Pán otevřel dveře. Jenže ne přední, kde byla zvyklá sedět, ale zadní. To ji zmátlo ještě víc.

"Sedni si dozadu a vyhrň si sukni, ať si nepomačkáš šaty" Rozkázal jí. Splnila jeho příkaz, látka sedadla ji zaškrábala do stehen. Šaty rozprostřela kolem sebe. Podívala se na něj, byl spokojený. Vzal její dlaně, položil je na sedadlo před ní. "Takto budeš sedět, dokud ti neřeknu. Zavřeš oči, vydržíš to, nebo ti je mám zavázat?"

Po krátkém přemýšlení slíbila, že to vydrží. Představa, že by ji mohl někdo vidět se zavázanýma očima ji trochu děsila.

Dvířka od auta zaklapla a ona osaměla. Slyšela, jak se baví venku, ale nerozuměla o čem. Když se dveře auta zase otevřely, trhla sebou. Slyšela, jak někdo nasedá. Bum - bouchly dveře. Jedny? Dvoje? Neměla tušení,  tolik se jí chtělo otevřít oči a podívat se.

Cesta uběhla poměrně rychle, noc byla teplá, opravdu krásná.

Náhle auto zastavilo. Napjatě očekávala, co se bude dít. Vnímala , jak se otevírají dveře od auta a její Pán jí říká: " Oči neotvírej a pojď. Ničeho se neboj,  já tě držím."

Vedl ji studenou trávou, slyšela, jak odemyká dveře. Vnímala známou vůni jeho domu, věděla, kde je. Také věděla, že se nezastavil v předsíni, vedl ji dál, až do jídelny a tam ji postavil k nějaké zdi. Položil jí ruce dlaněmi na zeď a odešel.

Stála tam, chvěla se a hlavou jí vířily myšlenky. Co bude teď? Co se stalo s tím druhým? Ani se nestačila rozloučit. A co bude následovat? Vzrušení jí klokotalo ve spáncích, její kalhotky už dávno měly k suchým daleko. Cítila, jak jí vlhnou stehna, podrážděná hrubou látkou sedadla v autě. Nejraději by si je utřela, ale netroufla si dát ruce ze stěny.

Uslyšela, jak někdo zavírá dveře. Jemný dotyk něčích prstů jí sjel od vlasů, přes krk uvězněný v pevném šperku, ramena a po siluetě kamsi dolů. Zároveň slyšela kroky po schodech...

Jak blesk z čistého nebe jí projela myšlenka:  "Jsou tu oba!"

 Nohy se jí roztřásly, přestávaly jí sloužit. Čísi ruce jí zachytly a držely ji, dokud tato slabost vyvolaná velkým vzrušením neodezněla.

Když se uklidnila a zase pevně stála na nohách,dovolil jí Pán otevřít oči. Už věděla, že nejsou sami, nebylo proč se ochuzovat o pohled do jejích hlubokých očí. Rád se do nich díval, jak se mění se vzrůstajícím vzrušením.Miloval ty rarášky, kteří jí z očí koukali, pokaždé, když měla chuť ho zlobit.

Rozhlédla se po známé místnosti.  Jak předpokládala, byli tu oba. Usmívali se na ni. Také se usmála a chtěla jít k nim. Náhle ji Pán zastavil.

"Ne, zůstaň tam stát."

Poslechla a zvědavě čekala co bude.

"Svleč si šaty." zněl příkaz.  Oba se pohodlně usadili na sedačce a pásli se na jejích rozpacích. Zakroutila záporně hlavou. "Ne"

Odvážila se mu podívat vzpříma do očí. Jeho pohled ztvrdnul, už se neusmíval. Přistoupil k ní, rukou jí zajel do vlasů a přitáhl si ji k sobě.  "Řekl jsem ti, aby sis sundala šaty" zasyčel jí do obličeje.

"Ne." špitla. Chytnul jí za vlasy a táhl k sedačce. Postavil ji před toho druhého a on jí jemně  sundal tenká ramínka. Šaty jí samy sklouzly ke kotníkům. Stála tam před nimi v luxusní černé krajkové soupravě.

Usmál se - "No vidíš, že to jde" a naznačil jí, aby si sedla mezi ně.

Posadila se, vnímala blízkost dvou mužských těl, jejich oblečení se dotýkalo jejího téměř nahého těla. Jejich ruce se teď staly trochu dravějšími. Škádlili ji a bavili se tím. Toto se už víc podobalo tomu vzdálenému lednovému večeru, jenže tentokrát seděli v soukromí a ona jen ve spodním prádle.

Bavilo ji to, byla veselá, popíjela aperitiv, který jí dolévali. Ani nevěděla, jak se to stalo a najednou se jí svezla podprsenka a vykoukla její pevná prsa. Netušila, která ruka jí ji rozepnula. Poplašeně se podívala na svého Pána. Usmíval se. Ulehčeně si oddechla. Zavřela oči a vnímala dotyky bloudící jí po těle. Uvědomila si, že jediné místo, kterého se úzkostlivě nedotýkají, je její klín pořád ještě uvězněný v kalhotkách. Cítila mužské rty, které ji líbaly, hrály si s bradavkami, dlaně, které hladily odhalenou kůži.

Ze snění ji vytrhla potřeba. Dovolila se a odešla na toaletu. Když se vrátila, spatřila na stolku vedle vína položená pouta. Usmála se. Když si chtěla sednout, Pán ji zastavil: "Klekni si před svým pánem" poručil.

Přistoupila na hru a poklekla. Vzal do ruky jedno z pout a připevnil jí ho k zápěstí. Totéž udělal i s druhým.Pak jí dovolil vstát a stejně uvěznil i kotníky. Teprve potom se směla posadit na své místo.

Hra se rozjížděla. I ona začínala škádlit a zlobit. Bránila se dotekům, kousala a škrábala. Vzrušení stoupalo u všech přítomných.

"Podívejme, jak se brání, coura jedna nadržená" zaznělo jí do ucha.

"Tak ukážeme našemu hostu, jak se trestají takové coury" a než se nadála, táhl ji za vlasy ke schodům.

Pochopila co chce dělat  a začala se bránit.

" Podrž mi ji" hodil ji do jeho náruče.  Pevné prsty se jí zaryly do předloktí. Silná paže se jí obtočila kolem krku, že skoro nemohla dýchat. Mohla jen pozorovat, jak se z patra spouští provaz.

Když všechno připravil, sepnul jí pouta k sobě a připoutal k provazu. Zatáhl co to šlo a její tělo se prohlo jako luk.Stála tam, spoutaná, bezmocná a oba muži si ji zálibně prohlíželi.

Ani nevěděla, kdy se rozpřáhl. Vnímala jen první ránu. Jak se jí důtky obtočili kolem útlého pasu. Pak už se rány začaly sypat ze všech stran. Pomalu ji opouštěla statečnost a z jejích rtů se začaly ozývat bolestné steny. Nakonec se zmítala na provaze ve snaze uhnout.

Náhle to přestalo. Otevřela oči. Stáli tam, ani nevěděla, že si sundali košile. Vypracovaný hrudník jejího pána byl v přímém kontrastu s ještě chlapeckým hrudníkem jejího kamaráda. Ten se chvěl vzrušením, bylo na něm vidět, jak touží vzít ty důtky do ruky a taky uhodit.

Pán mu je pobaveně podal.  "Zkus to"

Přistoupil k ní, špičkami prstů pohladil zčervenalé tělo. A pak udeřil. Nejdřív zlehka, jakoby zkoušel intenzitu, ale jak jeho vzrušení postupovalo, rány dostávaly na intenzitě, takže za chvilku se opět zmítala bolestí.

"To stačí" zavelel Pán. Přistoupil k ní, spustil provaz, ona se mu svezla do náručí a omdlela slastí.

Když se probrala, ležela uprostřed velké postele, z každé strany ji zahříval jeden pár rukou. Hladili ji, laskali zmučené tělo. Nebyla svázaná, ani na oblečení se nic nezměnilo, pořád měla kalhotky a oni jen nahé hrudníky. Přitiskla se ke svému Pánovi. Prsty bloudila v jeho chloupcích. Políbila ho a zároveň cítila druhé tělo, tisknoucí se k ní zezadu. Obrátila hlavu a políbila i druhé rty, které se lačně přisály na její. Opět začala vnímat doteky, které jí naplňovaly spalující touhou.

Hráli si s ní jako kočka s myší. Dělila svou pozornost mezi oba muže, i když je pravda, že kontrolovala, jestli její pán neprojeví nevoli. Ale nevypadalo to, že by se mu něco nelíbilo.

Náhle jí projel blesk. Čísi ruka zabloudila na dosud zakázané území. Cítila něčí prsty, jak ji hladí přes tenkou látku kalhotek klín. Jak proklouzly pod ni a dotýkají se kůže. Rozechvěla se. Očima hledala svého velitele, možná alespoň na něm pozná, kdo jí hladí.

Usmíval se a políbil ji. Zase neví nic...  Prsty jí hladily, pronikaly do tajemství skrytá v kalhotkách, dráždily klitoris...

Otočila hlavu a zahleděla se do těch druhých, hlubokých hnědých očí. Zračila se v nich obrovská touha a vzrušení. Políbil ji na rty.

A v tom to všechno přestalo... Zmateně se dívala z jednoho na druhého. Její pán ji pohladil a jedním zkušeným tahem sundal ten kousek mokré látky, které snad dřív bývaly kalhotky.

Ležela tu před nimi, nahá, vzrušená k zbláznění. Prohlíželi si ji a určitě vnímali, že se nechvěje zimou. Její pán určitě. Věděl, co  v ní vyvolává tento třes.

"Teď tě naposledy připoutám" řekl.

Ruce jí přivázal k posteli, každou k jednomu konci, ležela jako na kříži, připoutaná, oddaná, vzrušená. Potom jí roztáhl nohy a vytáhl ze zásuvky plácačku. Přejížděl její hranou po stehnech, dráždil ji v rozkroku. A najednou uhodil. Rána dopadla na stehno a ona se vzepjala.

"Podrž jí  nohy" rozkázal Pán a ten druhý s radostí poslechl. Pak už rány dopadaly s pravidelnou přesností. Křičela, prosila. Občas, místo rány se přisála nenasitná ústa, jazyk jakoby hladil  bolavá místa.

Odněkud vytáhli elektrického kamaráda, tak častého při jejich hrách.  Přiložil ho na správné místo, prsty rozhrnul závoje ukrývající vstup do největšího tajemství ženy. Pak už jen vnímala tu obrovskou vlnu, která se na ni hrnula, zaplavovala ji, dusila.

Celá se rozklepala, když ji zalehlo pevné tělo jejího pána. Miloval ten pocit, když se pod ním třepala, pohlcena orgasmy. Ten pocit, že v ní dokáže vyvolat tyto stavy ho naplňovalo hrdostí a touhou .

Počkal až první vlna přejde, pak se  naklonil k ní a zašeptal: "Teď ti zavážu oči."

Oslepil ji. Pořád ještě spoutaná na rukách, teď i oslepená, čekala co bude následovat.

Ucítila jak se jí mezi stehna prodírá vzrušený mužský úd. A nevěděla čí. To bylo peklo. Touha jí spalovala, cítila, jak proniká hloub a hloub. Konečně byl uvnitř, hluboko. Cítila jak pulsuje, jeho pohyby se stávaly rychlejšími a naléhavějšími. Čtvery ruce jí bloudily po těle a přidávaly polínka do ohně. Vzrušením skoro ani nedýchala. Náhle z ní vystoupil, aby ho nahradil jiný. To, že si ji vzali oba bylo zřejmé, nevěděla jen v jakém pořadí. To poznání bylo tak ohromující, že jí vybuchnul v hlavě největší ohňostroj, který pamatovala.

Usnula naprostým vyčerpáním, stulená do náruče svého Pána, tolik vděčná, že jí takový večer připravil, s rukou položenou na hrudník muže, který býval jen kamarádem.