Neomylnej dominant? Ale kdepak... - díl II. (Autor: Černý Plamen)

13.03.2013 09:48

Občas se to prostě stane.

Občas se domíkovská dokonalost rozpustí v nějaké situaci, kdy se tomu prostě musíte oba zasmát. Bohužel, vedlejším produktem bývá obvykle to, že veškeré vzrušení je na pár dalších okamžiků v prdeli a na řadě je odstraňování následků toho přehmatu, ale co už... Bez toho by to byla nuda. A co že se nám to přihodilo tentokrát? :-)

Jeden sobotní veče nebo spíš začátek noci... Čubička má chutě, Pán to opětuje a přidává do toho další špetku těch svých. Atmosféra nabitá erotičnem by se dala krájet, přicházejí první doteky, které jsou s postupem času intenzivnější a tvrdší. Vzrušení narůstá. Čubička odchází do sprchy, Pán jí následuje a ona si tam začíná krouživými pohyby mýt kozy. Tohle nemůže nechat žádného chlapa v klidu... Pán se nenechává dlouho pobízet, přidává se. Pohledy se spojí a z očí se dá číst vzrušení, které oba pociťují. Pak se jejich prsty propletou a jazyky setkají... Jeho děvka pokleká na kolena, bere Pánovu chloubu do pusy a začíná ten už zase tvrdý poklad jemně kouřit. Pak pootevře rty, dá ruce za záda a čeká... Aby mu bylo ještě zřejmější, že čeká na piss, sveze se z kolen ještě níž... nastaví jazyk... Pánovi se zatmí před očima, ale protože si byl ulevit poměrně nedávno, tak to nejde hned... Ta pod ním je však trpělivá, s pootevřenými rty a nastaveným jazykem si začíná rukou ještě dráždit kundičku. Pán drží v ruce sprchu, jemné proudy kropí obě těla... Pak se to konečně povede. Jeho vzrušení je na maximu, oddanost čubky je vyjádřená taky na nejvyšší stupeň.

A v čem byla ta chyba?

No... ona vám spousta věcí při vašem vzrušení prostě nedojde a spousty detailů nevnímáte. A tím, jak se čubička svezla z kolen níž až tak moc, aby byla co možná nejníž pod Pánem, tak prostě... Zasedla odtok ve sprše. Vzrušení stoupalo... voda stoupala... A ani jeden si toho nevšiml. Až podivné čvachtání ukázalo, že voda je nejen tam, kde má být, ale také  tam, kde být nemá. Tedy, předpokládám, že mimo sprchový kout a následně taky mimo koupelnu být nemá... navíc v takovém množství. No jo, no. Stane se.