Neomylnej dominant? Ale kdepak... I. díl (Autor: Černý Plamen)

11.11.2012 20:33

 

Že je Val o půl pátý ráno v koupelně není zase tak neobvyklá věc. Ale v noci ze soboty na neděli to mělo jednu ne úplně obvyklou příčinu. Pokoušela se ze sebe dostat cosi, co se (asi) nazývalo voskem.

Chtěli jsme si hrát, koupili jsme si krásně voňavý čajovky, jenže místo vosku jsem na Val nakapal trochu nějakýho lepivýho nepálivýho a hlavně těžko odstranitelnýho sajrajtu. Deset minut jsme čekali, jestli se něco nezačne dít - jako jestli to nezačne pálit a naopak to začne tuhnout - jenže ono nic. Pak následoval asi dvacetiminutový proces odstraňování hmoty nejprve z mých rukou a následně z jejího těla. Šlo to těžko a museli jsme použít dokonce i plastovou kartu (díky jedné nejmenované sázkové kanceláři za to, že svým klientům vydává tak praktické identifikační kartičky) a prostě to nahrubo sedřít.

Inu, nobody is perfect. A já se přesvědčil, že ne všechno, co se tváří jako svíčka, skutečně svíčka je. Velké procento vonného oleje ve složení svíčky udělalo z čajovek prostě... vonný čajovky :-) Odpoledne jsme si to vynahradili, už s ověřenýma svíčkama z IKEA, ale i tak to bylo Páníčkovo fiasko :-) Tak páni kolegové, vopatrně. Zkušenější už určitě vědí i bez tohohle varování, méně zkušeným to třeba pomůže k tomu, aby se vyvarovali tohohle přehmatu :-)

-ČP-

 

P.S.: Přidávám ještě jednu fotku... Není to fotka z nočního hraní s blemcavým sajrajtem, ale až z toho povedeného odpoledne...