Co se nám líbí? (Diskuze)

29.08.2012 03:39

29.08.2012 -

Téma, které tady otevíráme a které na konci prázdnin a na začátku školního roku snad zaujme, se dá pojmout všelijak. Leckdo se na porno nedívá vůbec (nechápu), další se zase bez něj neudělá (nechápu), řada lidí se není schopná podívat na film, který  není zrovna z té "jejich" oblasti (nechápu)... No, koukám, že toho asi nechápu dost.

Máme tu na ukázku jedno video, které asi taky trošku patří do BDSM oblasti. Čubička byla drzá - a jak jinak jí zabránit v tom, aby to všechno zopakovala? Podívejte se sami a udělejte si obrázek. Je to z oblasti BDSM a i když na tyhle stránky chodí (předpokládám) jen nebo převážně BDSM pozitivní, líbí se? Upřímně, při koukání na tohle video se mi trošku zježily chlupy. Já bych tohle Val asi udělat nechtěl (ne že by si to někdy nezasloužila), i když podle videa se nezdá, že by to dotyčné modelce Kristýně působilo nějaké trauma. Co vy? Šli byste do toho? A je tohle video ještě z kategorie vzrušujících? Instruktážních? Inspirativních? Nebo je to všechno jinak?

Na co se koukáte vy a k čemu sledování porna využíváte? A - díváte se i spolu s partnerkou/partnerem nebo je to u vás doma o studu a každý si v tomhle ohledu soukromničíte? :-)

 

Co se nám líbí? (Diskuze)

Masakr :-)

Petrushkaa | 01.09.2012

Tak tohle video je teda celkem mazec. Neumím si představit, že bych si tohle nechala udělat a když už, tak že bych se tvářila takhle suverénně, jako že se nic neděje. A abych taky odpověděla na to, na co se ptáte - tohle není vzrušující video, ale zajímavé ano. Není to nic proti ničemu, ráda se podívám i na větší brutality. Když už je to moc, prostě to vypnu. Ale dokud to nezkusím a nekoukám aspoň chvíli, tak to neodmítnu přeci.

Re: Masakr :-)

Kosmas | 05.09.2012

Proti gustu žádný dišputát říká se a je to pravda. Já sice nejsem vyznavačem podobných praktik, leč dovedu si představit, že ten, kdo je na tom jinak, se na tomto videu dokáže pěkně namotivovat. Já se rád podívám na skoro cokoli a téměř na všem si dokážu najít pozitiva, i na věcech, které bych v běžném životě nikdy nezkusil. Je to přeci jen video a ne realita.

Záznamy: 1 - 2 ze 2

Přidat nový příspěvek